Hond probeert huisdieren te krijgen van decoratieve Halloween-heks

Wie houdt er niet van om nieuwe vrienden te maken? Oké, volledige openheid, waarschijnlijk niet. Ik ben best tevreden met de vier vrienden die ik heb, en zoals het er nu uitziet, breng ik sowieso het grootste deel van mijn tijd thuis door. Maar dat komt omdat, zoals mijn lieve vrienden hebben opgemerkt, ik net een menselijke kat ben.

Katten staan ​​erom bekend afstandelijk te zijn en op zichzelf te blijven. Maar geen honden. Honden zijn de belichaming van vriendelijkheid en vreugde.

Ga gewoon naar een willekeurig hondenpark en je zult een stel gelukkige kleine puppy’s zien ronddwalen en vrienden maken met iedereen die ze ontmoeten. Een heel schattige Golden Retriever genaamd Atlas is niet anders.

Foto: Pexels/Helena Lopes

Volgens zijn baasje gaat de lieve en vriendelijke hond graag de stad in om nieuwe vrienden te ontmoeten. Kleine Atlas maakte zelfs vrienden met een Halloween-decoratie!

Artikel gaat hieronder verder

Onze aanbevolen programma’s

Bekijk hoe we een verschil maken voor mensen, huisdieren en de planeet en hoe u mee kunt doen!

Iedereen weet dat het weer die tijd van het jaar is. De herfst komt eraan en daarmee ook alle leuke Halloween-versieringen. Mensen zetten hun plastic pompoenen en nepspinnenwebben buiten, en sommigen gaan zelfs graag groter met grotere gazondecoraties.

Foto: Pexels/Charles Parker

Het zijn niet alleen mensen die ervan genieten om mensen hun versieringen te zien uithangen. Zoals zijn baasje, Erin Lundy, uitlegde, ging de zeer sociale hond, die amper een jaar oud is, op weg naar de gigantische heks van de buurman.

De hondenmama zei tegen de Dodo, “Atlas is de meest sociale kleine pup, houdt van nieuwe mensen en nieuwe vrienden, en probeert altijd een brutaal huisdier te krijgen door met hun handen te bukken en beleefd voor hen te gaan zitten.”

Foto: TikTok/atlasgouden

Dus toen de pup de heks op het gazon van de buren zag staan, moest hij gewoon een nieuwe vriend gaan maken. Hij liep naar de decoratie en dacht dat de heks echt was.

Helaas voor hem was die heks helemaal nep en wilde hij niet toegeven. Hoewel hij zijn normale handgebaren probeerde, wat al vele malen eerder voor hem werkte, kreeg de kleine pup geen reactie.

Hoe verdrietig hij ook was, Atlas zou niet opgeven. De vasthoudende pup bleef proberen een reactie te krijgen. Het werd zelfs een ritueel voor hem!

Foto: TikTok/atlasgouden

“Ik moest heel hard lachen toen ik zag dat hij huisdieren probeerde te krijgen van een Halloween-versiering. Het was vertederend om te zien dat hij zo graag een vriend wilde maken. Ik denk dat hij ook niet wist hoe hij moest reageren als iemand hem niet aaide. Hij wil haar elke dag bezoeken’, zei zijn baasje tegen The Dodo.

Hopelijk krijgt hij op een dag de huisdieren die hij wil.

Bekijk de schattige TikTok-video hieronder:

@atlasgolden

vriendschap overwint alle grenzen. zelfs als je een rubberen heks bent. #spookseizoen #Golden retriever #puppy #mijn hart

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart