Verlaten pitbull ligt levenloos in de hete zon totdat er eindelijk hulp komt

We hebben allemaal minstens één keer in ons leven een ernstige zonnebrand gehad. Persoonlijk heb ik drie slechte gehad. Mijn laatste vreselijke zonnebrand was na een dag op het strand.

Het was het grootste deel van de ochtend bewolkt, dus ik dacht dat ik weg kon komen door de eerste twee uur geen zonnebrandcrème op te doen. Oh man, had ik het mis. Tegen de tijd dat ik die middag het strand verliet, zag ik eruit alsof ik mijn dag in een magnetron had doorgebracht.

Hoewel zonnebrand pijnlijk is, vergeten we soms dat het ook dieren kan overkomen.

Foto: YouTube/De Dodo

Voor dieren kan zonnebrand zo verschrikkelijk zijn. Een van die ongelukkige slachtoffers van een zonnebrand was een kleine pittie genaamd Hippo.

Artikel gaat hieronder verder

Onze aanbevolen programma’s

Bekijk hoe we een verschil maken voor mensen, huisdieren en de planeet en hoe u mee kunt doen!

De arme hond werd in zeer slechte staat achtergelaten in een sinaasappelboomgaard gevonden. Ze was haarloos en als gevolg daarvan had ze een ernstige zonnebrand.

Foto: YouTube/De Dodo

Toen ze door Kelsey werd gevonden, kon ze niet eens met haar staart kwispelen! Ze had zoveel zorg en behandeling nodig. Maar gelukkig voor Hippo was Kelsey bereid om alles te doen wat ze kon om de kleine hond te helpen erdoorheen te komen.

Met zoveel geduld, zorg en liefde heeft Hippo een opmerkelijk herstel doorgemaakt. Ze was van een verbrande en in de steek gelaten pup veranderd in een energieke en gelukkige hond – allemaal dankzij iemand die haar niet opgaf.

Foto: YouTube/De Dodo
Foto: Max. pixel

Nu leeft Hippo haar beste leven.

Bekijk de video hieronder:

Je kunt Hippo volgen op Instagram hier.

Wat vind jij van Hippo’s reis? Laat het ons weten!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart