Hondenverzekeringen zijn er voor elke hond

Door een verzekering af te sluiten voor je hond weet je zeker dat deze de best mogelijke zorg krijgt en je niet te veel kosten kwijt bent aan nodige operaties en medicatie. In de meeste gevallen is een rekening voor de dierenarts best te voorspellen. Een routinecontrole over je huisdier is vaak niet heel duur en vaccinaties zijn vanaf de geboorte al nodig. Toch kunnen er momenten voorkomen waar je huisdier heel erg ziek wordt of iets breekt en dat medische hulp nodig is. Deze rekeningen kunnen vaak erg oplopen, tot wel honderden euro’s. Met een verzekering voorkom je deze onverwachte verrassingen.

Hondenverzekeringen afsluiten voor je huisdier

Wil je een verzekering afsluiten voor je hond? Een verzekering bij PetSecur zorgt ervoor dat je weinig zorgen hoeft te maken over het welzijn van je hond. De verzekering dekt een deel van de kosten die je kwijt bent voor medische zorg voor je hond tegenover een maandelijkse premie. Deze premie kan zo hoog zijn als je zelf bepaald. Door een combinatie te maken van het juiste pakket en het juiste eigen risico bedrag kan je een zo laag mogelijk bedrag passende zorg krijgen voor je hond.

Hondenverzekeringen afsluiten is vrij gemakkelijk. Als eerste moet je een passend pakket kiezen. Je hebt drie verschillende pakketten. Het basispakket, het standaardpakket en het extra pakket. In het basispakket wordt een deel van de basiszorg gedekt en deels vergoed. Het standaard pakket dekt een groter deel van de kosten en meer medische aspecten. Het extra pakket vergoed een groot deel van de basiskosten en alle medische hulp die je huisdier nodig zal hebben.

Daarnaast kan je ook een eigen risico bedrag kiezen. Je kan op jaarlijkse basis kiezen tussen een bedrag van 0 euro, 50 euro, 100 euro en 150 euro. Aan de hand van deze twee factoren kan je de basis van je verzekering opstellen. Kies de mogelijke aanvullende pakketten en bereken de maandelijkse premie op de website van PetSecur. Zo weet je precies welk bedrag je kwijt bent op maandelijkse basis. Aan de hand van de premie kan je ook het pakket aanpassen als je werkt met een bepaald budget.

Aanvullende pakketten op de markt

Naast de basispakketten heb je ook een keuze uit aanvullende pakketten te vinden op de markt. Zo heb je bijvoorbeeld een aanvullend pakket voor gebitszorg, crematie, aanvullende zorg en meer. Deze pakketten zorgen ervoor dat je geen rekeningen hoeft te betalen op deze aspecten voor zorg van je hond. De aanvullende pakketten kan je vinden op de website van PetSecur.

Een verzekering voor je hond is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet zomaar extra kosten te hoeven betalen. Door de juiste verzekering af te sluiten kan je ervoor zorgen dat je niet voor onverwachte problemen komt te staan. Bij PetSecur willen wij het beste voor het huisdier en de mens. Een hondenverzekering hoeft niet te duur te zijn en moet genoeg dekking hebben. Lees hier meer informatie van op de website van PetSecur.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart