Vrouw redt het leven van kitten door een Uber te bellen

Wanneer de meesten van ons denken aan het bellen van een Uber, denken we erover om van de ene plaats naar de andere te gaan. Misschien is het voor werk of misschien gaan we uit. Het is een gemak dat velen van ons waarderen, maar het is ook een gemak dat het leven van een klein kitten heeft gered.

Kylie Gross is een verpleegster die een kitten in moeilijkheden zag. De kleine katachtige was in het verkeer en ze besefte dat als ze geen actie ondernam, er iets ergs zou gebeuren.

Toen ze naar buiten kon om het kitten te halen, zette ze haar in de auto en dacht dat ze veilig was.

Foto: Pixabay/EugenieM

Omdat Kylie geen doos had om het kleine kitten in te bewaren, liet ze het door de auto dwalen. Toen ze aan het werk ging, kon ze het niet vinden.

Artikel gaat hieronder verder

Onze aanbevolen programma’s

Bekijk hoe we een verschil maken voor mensen, huisdieren en de planeet en hoe u mee kunt doen!

Volgens een lokale nieuwszender heeft ze zei: “Toen ik op mijn werk aankwam, kreeg ik haar niet uit de auto. Ik had geen idee waar ze is. Ik hoorde haar net miauwen.”

Foto: YouTube/WPBF 25 Nieuws

Het kitten was bang en wilde zich verstoppen dus kroop ze onder het stuur. Op dat moment was Kylie te laat op haar werk, dus belde ze de brandweer om te helpen. Ze konden de kleine kat uit de problemen helpen, maar ze had nog wat extra hulp nodig. Toen kwam ze in contact met Harige vrienden redden, die zei dat ze de kat zouden nemen zolang ze haar bij hen kon krijgen.

Hoewel Kylie patiënten had die wachtten, voelde ze de behoefte om het kitten te helpen, dus deed ze wat ze kon: ze belde een Uber om de kat op te halen. Jose Jimenez was de chauffeur die opdook voor de klus.

Foto: YouTube/WPBF 25 Nieuws

Hij zei: “Als het gaat om het redden van zo’n klein huisdier, ga ik overal heen. Voelt geweldig, elke keer dat je iemands leven kunt redden, dier, mens, wat dan ook, het voelt geweldig. Het is altijd geweldig om iemands leven te redden.”

Het kleine katje arriveerde bij de redding en hoewel ze honger had, was ze redelijk gezond. Het was allemaal te danken aan de hulp van Kylie en een Uber-chauffeur. Ze besloten zelfs om het kitten Uber te noemen, wat goed past.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart