Twee buurthonden raken bevriend met de vuilnisman

Wanneer de meesten van ons op TikTok gaan, merken we dat we eindeloos door de video’s scrollen. Misschien krijgen we wat praktische grappen te zien, een paar tips voor de keuken en misschien wat dansende mensen.

Af en toe vinden we iets dat ons echt doet stoppen en opmerken, en dat is wat er gebeurde toen twee honden en hun missie op dat sociale platform werden gepost.

Het lijkt alsof Vizsla Ralph plaatste onlangs een video over haar twee honden op de app en duizenden mensen vonden het geweldig.

Foto: Pixabay/Moritz Bechert

Ze deelt regelmatig video’s van haar honden, maar deze video’s laten zien hoe de honden dicht bij de vensterbank komen wanneer een man in een oranje uniform opduikt.

Artikel gaat hieronder verder

Onze aanbevolen programma’s

Bekijk hoe we een verschil maken voor mensen, huisdieren en de planeet en hoe u mee kunt doen!

De vuilnisman stopt elke keer om met de honden door het glas te spelen, maar op een keer leek hij de honden helemaal te negeren.

Foto: TikTok/vizslaralph

Volgens het bijschrift: “De jongens dachten oprecht dat de vuilnismannen hen vandaag waren vergeten. Kijk hoe Bruno’s staart stopt met kwispelen als hij het doorheeft.’

Hoewel de honden zich destijds afgewezen leken te voelen, verlieten ze hun post niet. De teleurstelling was goed te zien, want hun staart kwispelt niet meer en ze wachten gewoon tot de vuilnismannen naar het raam komen.

Foto: TikTok/vizslaralph

Het was een moment van eeuwigheid voor de honden, maar toen de vuilnismannen eindelijk kwamen en de hond wat lekkers gaven door de opening, kregen ze weer liefde voor het leven.

Bekijk het moment in onderstaande video:

@vizslaralph

The boys honestly thought the binmen had forgotten about them today. Look how Bruno’s tail stops wagging when he realises. ? #monday #fyp #foryou

♬ Accidentally in Love – KiD RAiN

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart