Schuldige hond wordt betrapt terwijl hij probeert weg te rennen van huis

Iedereen die een eigen hond heeft, kan zich inleven in bepaalde dingen die ze doen. Onze honden vinden het bijvoorbeeld altijd heerlijk om ver van huis rond te zwerven. Dat is gewoon hoe ze rollen, dat is hoe ze doen.

Je accepteert het of je raakt geïrriteerd als ze besluiten het toch te doen. Dat is wat dit verhaal zo hilarisch maakt (om nog maar te zwijgen van het feit dat het gemakkelijk te relateren is).

De hond in dit verhaal besloot dat ze van huis zouden weglopen en de reactie van beide kanten is onbetaalbaar.

Foto: Unsplash/Daniela Popescu

Buster is de naam van deze hond en ontsnappen uit het huis is de naam van zijn spel. Zodra hij het terrein verlaat, gaat zijn baasje meteen achter hem aan. Gelukkig hebben ze de perfecte manier bedacht om ervoor te zorgen dat deze pup in lijn blijft.

De hond is voorzien van een Apple Airtag. Dit eenvoudige apparaat maakt het veel gemakkelijker voor het gezin om hun pup met succes op te sporen. We kunnen niet liegen, dit zijn absolute redders.

Artikel gaat hieronder verder

Onze aanbevolen programma’s

Bekijk hoe we een verschil maken voor mensen, huisdieren en de planeet en hoe u mee kunt doen!

Kun je je voorstellen hoe het was voor mensen die hun huisdieren moesten achtervolgen voordat die werden uitgevonden? Het is genoeg om iemand gek te maken.

Foto: YouTube/BVIRAL

Buster bedoelt het echter goed. Je kunt aan de video zien dat hij een goede jongen in hart en nieren is.

Het grappigste is wanneer hem wordt verteld dat hij een stoute hond is geweest. Hij gaat van blij als iedereen naar buiten gaat om er schuldig als zonde uit te zien. De reactie is te grappig en we konden niet stoppen met lachen. We zijn er zeker eerder geweest, oude vriend.

Foto: YouTube/BVIRAL

Het is blijkbaar de tweede keer dat Buster weet te ontsnappen, aldus de familie. Wat een schurk!

Deze familie kan maar beter de tijd nemen om te investeren in een zeer veilige omheining voordat het te laat is. Op dit moment is de GPS-tracker op zichzelf misschien niet voldoende.

Bekijk de onderstaande video om Buster in actie te zien:

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart