Puppy haast zich naar broers en zussen in een schattige ‘knuffelplas’

Er is iets aan het kijken naar een hond die stoeit met al zijn vriendjes die ons hart doen zwellen van vreugde. In een wereld waar het kan voelen alsof we vastzitten voor een brandslang die ons niets anders dan slecht nieuws voedt, is het belangrijk om dit soort verhalen in je op te nemen.

Dit is het verhaal van een puppy en zijn broers en zussen (en de geweldige band die ze allemaal delen).

Heb je ooit gehoord van het concept van een “knuffelplas”? Als dit iets nieuws voor je is, maak je geen zorgen, het zal allemaal heel snel logisch worden.

Foto: flickr/simonpbriggs1975

Deze pup zag zijn broertjes en zusjes in de knuffelplas en wist dat ze direct moesten handelen. Dit is geen kans die zich regelmatig aan u voordoet.

Artikel gaat hieronder verder

Onze aanbevolen programma’s

Bekijk hoe we een verschil maken voor mensen, huisdieren en de planeet en hoe u mee kunt doen!

Deze clip, die in de zomer is opgenomen in Devon, Engeland, is gewoon te stinkend schattig. Het kan nodig zijn om een ​​​​blok tijd opzij te zetten om het herhaaldelijk te bekijken. Zeg niet dat we je hier niet voor hebben gewaarschuwd.

Foto: YouTube/ViralHog

De videograaf deelde met Viralhog:

“In de afgelopen maand had de hond van mijn vriend 8 gouden Labrador-pups. Ze houden van knuffelen en knuffelen en het is voor hen allemaal belangrijk dat niemand buitengesloten wordt. Daarom is deze video bijna te schattig, want de laatste puppy in het knuffelpakket zorgt ervoor dat hij bovenop zijn broers en zussen komt. Dit resulteerde in de meest schattige stapel harige vrienden!”

Foto: YouTube/ViralHog

Clips zoals deze zijn als een speld in een hooiberg. Je ziet niet elke dag een groep puppy’s zo genieten van elkaars gezelschap. Bekijk de lieve video hieronder:

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart