Lieve pitbull zeurt om haar baasje om haar te kussen

Hoewel het pitbullras niet altijd met de vriendelijkste borstel wordt geverfd, zijn deze honden veel zoeter dan iemand zich realiseert.

Varken is daar het levende bewijs van! Je zult je ogen niet kunnen geloven als je ziet hoeveel ze van haar mensen houdt.

Natuurlijk, net als elke andere hond, is Pig niet verlegen als het erom gaat haar mensen precies te laten weten hoe ze over dingen denkt.

Foto: flickr/Ed Oswalt

Honden hebben altijd een manier om ons te laten weten wat wat is, vooral als ze het gevoel hebben dat ze niet genoeg aandacht krijgen. Varken is geen uitzondering op deze afdeling.

Als ze niet genoeg liefde krijgt van haar familie, zal ze hen dat laten weten. Nu hebben ze deze hartverwarmende video van Pig in actie gedeeld en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Artikel gaat hieronder verder

Onze aanbevolen programma’s

Bekijk hoe we een verschil maken voor mensen, huisdieren en de planeet en hoe u mee kunt doen!

Hoe kan iemand niet geslagen worden met deze geweldige hond? De schattige pup zal niet stoppen met zeuren om genegenheid en kusjes!

Foto: YouTube/ViralHog

Volgens ViralHog deelde de familie dat ze op deze manier ‘ons laat weten wanneer ze niet genoeg aandacht krijgt’. Het is moeilijk om te argumenteren met de resultaten die ze hier kan krijgen. Deze methode is beproefd, getest en waar.

Sterker nog, ze slaagt er zelfs in om het meest schattige gejank te laten horen dat je ooit hebt gehoord. Het klinkt alsof ze hier rechtstreeks met haar vader praat, zich afvragend waarom ze niet de knuffels kan krijgen die ze wil (en verdient).

Foto: YouTube/ViralHog

Als we moesten vertalen, zouden we moeten aannemen dat ze haar vader vraagt ​​waarom ze geen kusjes krijgt.

Het is op zijn zachtst gezegd een terechte vraag. Varkens zijn echter niet het type hond dat alleen maar liefheeft en rent. Ze draait helemaal om die wederkerigheid en dat is het beste deel van deze clip.

Bekijk het zelf in onderstaande video:

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart