De waarheid over koeien die zijn grootgebracht voor menselijke consumptie

Het publiek verdient de waarheid. Om deze reden nemen de onderzoekers van Animal Equality hun camera’s mee waar de industrie niet wil dat u ze ziet.

Animal Equality zet zich in om het verschrikkelijke lot bloot te leggen van koeien, kalveren en ossen die worden uitgebuit door zowel de vleesindustrie als de – enige schijnbaar minder wrede – melkindustrie.

Ons onderzoeksteam heeft beelden en beelden van over de hele wereld gemaakt die de barre levensomstandigheden, het inherente lijden en de brute mishandeling van landbouwhuisdieren laten zien.

Het bewijs dat we in de loop der jaren hebben verzameld, toont aan dat kalveren die buiten zijn gelaten om te sterven bij vriestemperaturen in de VS, kalveren worden geslagen en gedwongen worden gevoerd in het VK, en drachtige koeien worden geslacht in Brazilië.

Naast het documenteren van dierenwelzijnskwesties, Het onderzoeksteam van Animal Equality in Brazilië heeft de verwoestende milieu-impact van de rundvleesproductie in de Pantanal, een van ‘s werelds meest biodiverse gebieden, blootgelegd.

Achter al dit lijden en deze vernietiging staan ​​industrieën die koeien behandelen als machines om geld te verdienen. Het is een systeem van eindeloos lijden; kalveren gescheiden van hun moeders, vrouwtjes uitgebuit voor hun melk en mannetjes gedood voor hun vlees. Dat is de reden waarom de veeteeltindustrie – meedogenloos in haar jacht op winst – zo voorzichtig is om niet te onthullen wat er achter gesloten deuren gebeurt.

Het publiek verdient de waarheid. Om deze reden nemen de onderzoekers van Animal Equality hun camera’s mee waar de industrie niet wil dat je ze ziet: op de vrachtwagens die koeien door landen en continenten vervoeren, de lucht in boven het Amazone-regenwoud waar bossen worden verbrand en gekapt voor veeteelt, en in fabrieksboerderijen en slachthuizen.

Zwangere koeien gedood in een slachthuis (Brazilië, 2021)

Baby Hell: Kalveren bevriezen tot de dood (Verenigde Staten, 2019)

De echte prijs van melk (Italië, 2019)

Landbouw en ontbossing (Amazon regenwoud, 2019)

De gebroken obligaties van de zuivelindustrie (Verenigd Koninkrijk, 2018)

Wreedheid onthuld in Italiaans slachthuis (Italië, 2018)

Kalveren brutaal behandeld en gedwongen gevoerd (Verenigd Koninkrijk, 2017)

De dodelijke zuivelindustrie (India, 2017)

Gedwongen isolatie van melkkalveren (Verenigd Koninkrijk, 2017)

Wil je het verschil maken? U kunt dieren helpen door de realiteit van de veeteelt met uw netwerken te delen en te pleiten voor verandering. En laat dieren alsjeblieft van je bord.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van het werk van Animal Equality.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Animalfun
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart